Bliv spejder

Hos en gruppe med fuld fart på

Over 38 millioner børn og voksne verden over er spejdere og i Danmark er vi 30.000 Blå Spejdere (medlemmer af Det Danske Spejderkorps). I 1. Tranbjerg er vi ca. 100 aktive børn, unge og ledere.

Friluftsliv året rundt
Til vores møder laver vi forskellige ting. Det er selvfølgelig afhængig af, hvilken afdeling vi er i. Men fælles for os alle er at vi sætter friluftsliv meget højt. Det betyder at vi ofte er ude på møder og tur, også om vinteren. Har du nogensinde prøvet at gå en tur om aftenen i mørket, kun med en petroliumslampe til at lyse? Det er bare hyggeligt. Eller har du prøvet at være på tur i øsregnvejr? Det kan også være hygge ved bålet eller store udfordringer i træerne.

Færdigheder der kan bruges resten af livet
Vi øver selvfølgelig også de færdigheder vi skal bruge når vi tager på lejr, dvs. at bruge en dolk, en sav, en økse, binde knob, tænde bål, kort og kompas, 1. hjælp, samarbejde og meget, meget mere. Der er mange ting, som er gode at kunne, når man skal klare sig i naturen, både på ture og til de daglige møder. Det er også ting, som kan være nyttige til hverdag, når man ikke er til spejder.TT

Weekendture og sommerlejr
Ture og lejre er en stor del af det at være spejder. Her kan vi lave større projekter, få oplevelser sammen og selvfølgelig hygge. Det kan være i hytte, telt, shelter, bivuak, hængekøjer eller hvad vi nu finder på.

Vil du være med?
Vil du prøve at være spejder så kom til et af vores møder. Du må være med 3 gange inden du melder dig ind (Familiespejder kan prøve 1 gang for de meldesind).

Skema med afdelingernes mødetidspunkter

Afdeling

Alder

Mødetidspunkt

Familiespejd 3 – 6 år Første søndag i måneden kl. 9.00-11.00
Mikro 0. – 1. klasse ca. 6 – 8 år* Tirsdag kl. 17.00-18.30
Mini 2. – 3. klasse ca. 8 – 10 år Onsdag kl. 17.00-19.00
Junior 4. – 5. klasse ca. 10 – 12 år Mandag kl. 17.30-19.30
Trop 6. – 9. klasse ca. 12 – 16 år Mandag kl. 18.30-20.30
Senior Efter 9. klasse ca. 16 – 23 år Torsdag kl. 19.00-21.00
Leder 18 – ? år  
* minimum børnehaveklasse    


Hvad koster det?
Kontingent for mikro, mini og junior er 2 gange 400 kr. om året. For storspejdere og seniorer er det 2 gange 450 kr. om året. Derudover har vi et indmeldelsesgebyr på 200 kr. og for det får du, en sangbog, et tørklæde i vores farver, en Hej bog samt en lille rygsæk.
Øvrigt udstyr kan købes hen ad vejen eller du kan ønske det til fødselsdag og jul. Her kan du finde mere information om udstyr.

Du kan indmelde dig ved at klikke her eller finde den under bliv spejder, indmeldelse. Her udfylder du indmeldelsesblanketten. Under tilmeldinger køber du velkomstpakken klik her. Når vi har trykt navn på rygsækken ligger den i hytten med indhold.