Leder

Som leder i 1. Tranbjerg får du mange gode oplevelser sammen med spejderne i den afdeling hvor du er, men også sammen med de øvrige spejdere og ledere i gruppen, når der f.eks. er gruppetur, sommerlejr eller Sct. Georgsfest.

Vi sætter friluftsliv meget højt, og er meget udendørs både om vinteren og om sommeren. Vores store grund ved hytten og bålhytten giver mange muligheder, også selvom det regner og sneer.

Turene er noget af det vigtigste, både i afdelingen, gruppen og som leder. Det er på turene at man får de største oplevelser og rigtigt lærer de andre spejdere at kende. Det samme gælder når vi er på ledertur eller til Bestyrelses/leder/seniordag. Her laver vi spejderarbejde sammen uden børn, planlægger, udvikler os, griner sammen og hygger sammen omkring en god middag eller verdens bedste kage.

Vi holder ledermøder ca. en gang om måneden, hvor vi planlægger fælles aktiviteter, hjælper hinanden og udvikler vores aktiviteter.

Som leder er der selvfølgelig mulighed for at komme på kursus. Der er kurser i Det Danske Spejderkorps, men også lokale kurser og de fleste vil du få betalt af gruppen.

Har du lyst til at være med så kontakt vores gruppeleder Bent Sejersen på mail: gruppeleder(at)1tranbjerg.dk  eller tlf. 2325 1744. Du er også velkommen til bare at dukke op til et møde i den afdeling hvor du gerne vil være.