Forældre

Forældre som ikke er valgt ind i styrelsen er også med. I det daglige har alle spejdere, uanset alder, behov for opbakning hjemmefra, både til ture og møder, og til at melde afbud, hvis de ikke kan komme.

En gang om året (i september) har vi en tur, hvor forældre og søskende er inviteret med, så de kan prøve at være spejdere. Derudover har vi brug for forældre til at hjælpe når der skal sælges juletræer, samles flasker til sidste skoledag, bages en kage, køres til en tur eller hvad der kan være brug for hjælp til.

Hos mikroer og minier har vi også en forældrehjælpsgruppe, hvor forældre skiftes til at hjælpe på møderne. Det giver nogle ekstra hænder, som gør at lederne kan planlægge nogle spændende møder. Det er en stor hjælp for lederne, men det giver også forældrene som hjælper, nogle gode oplevelser.
Deltag i dit barns fritidsaktivitet, og få en fællesoplevelse !

Vi har små opgaver som hvis de løses af forældre, bedsteforældre eller tidligere medlemmer, vil gøre det meget lettere at være ledere i gruppen ! Det er f.eks. vask af viskestykker og karklude, feje omkring hytten, vaske vinduer og lign. Har du mod på en opgave så kontakt vores gruppeleder Bent(at)1tranbjerg.dk